Политика за поверителност

Политика на поверителност

МОЛЯ, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИКА ПО GDPR ВНИМАТЕЛНО ПРЕДИ ДА ПРИСТЪПИТЕ КЪМ ИЗПОЛЗВАНЕ НА УЕБСАЙТА

Каква лична информация за клиентите събира Estateplus.net и какви са целите, за които я използва?

Информацията, която събираме за нашите потребители ни помага да подобряваме обслужването. Типовете информация, които събираме са следните:

Информацията, която ни давате: 

Съхраняваме всички данни, които ни предоставяте, чрез въвеждането им на нашия сайт или по друг начин. Имате възможност да откажете да ни предоставите определена информация, но така няма да можете да се възползвате от всички функции. Информацията, която ни предоставяте, се използва за да удовлетворим Вашите нужди, да подобрим обслужването Ви, както и комуникацията си с Вас.

Автоматична информация: 

Получаваме различни типове информация, когато взаимодействате с нас. Например, както много сайтове и ние използваме “бисквитки”, като така получаваме определен тип информация, когато вашият уеб браузър има достъп до сайт на Estateplus.net, до реклами или друго съдържание използвано от името на сайт на Estateplus.net посредством други сайтове.

Имейл комуникация: 

За да бъдем по-полезни за Вас, ние получаваме информация, когато отворите имейл изпратен от името на сайт на Estateplus.net. Всеки потребител изрично дава съгласието си да получава рекламни съобщения на своята електронна поща. Когато изпращаме даден имейл, ние правим проверка на списъка с потребители, които ще получат този имейл. В края на всяко имейл съобщение има линк, чрез който можете да се откажете от получаването на тези имейли.

Мобилно приложение Estateplus. 

Мобилното приложение Estateplus идентифицира номерата на входящите и изходящите обаждания. Тази функция служи за да покаже допълнителна информация относно предлагания / търсения имот на съответния клиент , ако позвъняването е от или към клиент който присъства в базата данни. Тази информация по никакъв начин не служи за други цели и не се споделя с дуги лица.

За какъв срок ще съхраняваме Вашите лични данни: 

Estateplus.net съхранява Вашите лични данни толкова дълго, колкото е необходимо за изпълнение на поставените от Вас задачи или до оттегляне на съгласие.